Lentewandeling 2019

We hebben vandaag als Kompeni-j weer samen met "Vae Same" voor muzikale ondersteuning gezorgd tijdens de Bob’s Adventure Store Lentewandeling. Wandelend door de prachtige natuurgebieden van de Krang, Laagbroek, Ellerhei en de Tungelerwallen konden de deelnemers kiezen uit afstanden van 7, 10, 15, 20 of 30 km. Het wisselende weer met zon, regen, wind en hagel werd ondersteund met passende muziek.
Meer

Preense installaasie met sluuëteloeëverdracht Rogstaekers Wieërt

Op ut gemeintehoeês van Wieërtj haet zaoterdigmiddig de sluuëteloeëverdracht plaatsgevonge van burgemeester Heijmans aan Stadpreens Frank II en de jeugdpreens Stan I, die vanaaf noow regieëre oeëver Wieërt! Nao de offieële plechtigheid in ut gemeintehoeês ginge vae met mezeek via de Stad, un beklimming van de kerktoren, nao de Tram. Mieër fotoos op WeertDeGekste.
Meer

Herfstwandeling 21 okt 2018

Op zondag dag 21 oktober verzorgden wij weer de jaarlijkse Bob’s Adventure Store Herfstwandeling! Deelnemers beleefden de herfst met al zijn geuren en kleuren tijdens Bob’s Adventure Store Herfstwandeling. Ze konden kiezen uit afstanden van 30, 20, 15, 10 of 7 km. De routes liepen voornamelijk over onverharde en rustige, verharde wegen door het prachtige, grensoverschrijdende natuurgebied Kempen-Broek. VAnaf grote verte konden de deelnemers genieten van onze muzikale noten, die speciaal afgestemd waren op dit grote wandel evenement. De organisatie was in handen van Atletiek en Wandelsport V...
Meer

Familiedag zondag 23 sept 2018

Op zondag 23 september 2018 hebben we weer onze jaarlijkse familiedag gehouden. Op de dag zelf was Arturo jarig. Ondanks het regenachtige weer hebben we er weer een zonnig dagje van weten te maken met een bezoek aan een zuivelboerderij in Leveroy, een echte muziekquiz waarbij we op bierflesjes liedjes moesten spelen en vragen moesten beantwoorden. Daarna nog genoten van een lekkere maaltijd.
Meer